• list_banner73

Tala Fou

O le Vector Architects na te ufiufi le ulufale atu i le falemataaga o Beijing i le uamea.

O le kamupani Saina Vector Architects ua maeʻa se faʻafouga mataʻina o se faleteuoloa muamua i Beijing, ma suia i se falemataaga faʻaonapo nei. O le mea e sili ona mataʻina o le toe faʻaleleia o le faitotoʻa, lea na faʻapipiʻiina i le uumi o le uaea, e fausia ai se vaʻaia mataʻutia ma faʻaonaponei faʻalelei.

O le falemataaga, o loʻo i totonu o le loto o Beijing, o loʻo avea nei ma nofoaga autu mo le au faʻataʻitaʻiga ma tala faʻasolopito. O le pito i fafo o le fale ua suia atoa e ala i le faʻaopopoina o le uʻamea uʻamea, ua tuʻuina atu ai se foliga tulaga ese ma le lumanaʻi e tuʻu ese ai mai lona siʻosiʻomaga.

O le fa'ai'uga e fa'aogaina le uaea e fai ma elemene mamanu o se filifiliga malosi ma fou e Vector Architects. E le gata ina maua ai se lagona o le faʻaonaponei ma le faʻapitoa, ae o loʻo faʻaaogaina ai foi se faʻamoemoega aoga. O le mesh e mafai ai e le malamalama faʻalenatura ona faʻamama i totonu o le eria e ulufale atu ai, fatuina se siosiomaga faʻafeiloaʻi ma faʻafeiloaʻi mo tagata asiasi.

O le fa'aogaina o mata u'amea e fai ma elemene mamanu ua na'o se tasi o fa'ata'ita'iga o le tautinoga a Vector Architects i le tuleia o tua'oi o fausaga fa'aleaganu'u. O le kamupani ua lauiloa ona o ana faiga fou ma le mafaufau i luma i le mamanu, ma o le toefaafouga o le falemataaga ua na o se faʻataʻitaʻiga sili ona lata mai o lo latou atamai.

O le falemataaga lava ia o se molimau i le tamaoaiga o talafaasolopito ma le taua faaleaganuu o Beijing. Faʻamau i totonu o se fale teu oloa muamua, o le avanoa ua toe faʻaleleia ma toe faʻaleleia e faʻaalia ai le tele o faʻaaliga ma mea taua. O le fa'aopoopoina o le faitoto'a uamea uamea e fai ma alalaupapa fa'atusa i le va o fale gaosi oloa i aso ua mavae ma lona lumana'i fa'aonaponei o se nofoaga fa'aleaganu'u.

O tagata asiasi i le falemataaga ua vave ona viia le mamanu fou, ma le toʻatele o loʻo maitauina o le faitotoa uamea e faʻaopoopoina ai se lagona o le faʻafefe ma le fiafia i lo latou poto masani. O le mesh e fatuina ai se fesoʻotaʻiga malosi o le malamalama ma le ata lafoia, faʻaopoopoina se vaega faʻaopoopo o le fiafia vaʻaia i le faitotoa.

I se fa’amatalaga, na fa’aalia ai e Vector Architects lo latou fiafia tele i le galuega ua mae’a, ma fa’ailoa ai le taua o le fa’atupuina o se ata e fa’aaloalogia ai le tala fa’asolopito o le fale ae o lo’o talia fo’i lona gafatia mo le lumana’i. O le fa'aogaina o mata u'amea na va'aia o se auala e fa'aaloalogia ai measina tau alamanuia o le faleteuoloa, a'o fa'ailoina fo'i le suiga o le falemata'aga i se avanoa fa'aonaponei ma fa'aolaola.

Na faasoa mai e le pule o le falemataaga, o Li Wei, lona naunautaiga mo le mamanu fou, ma matauina o le faitotoa uamea ua avea ma nofoaga autu mo tagata asiasi ma se talanoaga mo tagata lautele. E talitonu o ia o le faʻaopoopoina o le mata ua faʻaopoopoina se vaega fou o le loloto ma le faʻapitoa i le falemataʻaga, faʻavae ese mai isi faʻalapotopotoga faʻaleaganuʻu i totonu o le taulaga.

A'o fa'aauau pea ona faatosina mai e le falemata'aga tagata asiasi ma fa'apupulaina tagata mo lana fa'ata'ita'iga uiga ese, ua manino mai ua i'u manuia le fa'ai'uga a le Vector Architects e fa'aaoga mata uamea. O le auala fou a le kamupani e le gata ina fausia ai se faitotoa mataʻina, ae ua suia ai foi le falemataʻaga e avea ma mea taua faʻataʻitaʻi i le fatu o Beijing.l (35)


Taimi meli: Tes-28-2023